Parrelle pannen on Routa Tuhlaajapojan kimpussa

Aamukone ja suvi kohtaavat, vettä enempi kuin lunta.

Kryptauksen vastustajat:

LOPETTAKAAN PÄIVITYKSEN LUKEMINEN TÄHÄN!!!

Maassa on meneillään meidän 1960-luvun lopun sankareiden johdolla eutanasia-kansanäänestys (kansalaisaloite.fi). Kristillisdemokraattien puheenjohtaja muistuttaa asiassa kuitenkin, että kun tappamisen pirulle antaa pikkusormen, se pian vie koko käden. Essayah ei uskalla mainita Saksan eutanasiaa 1930-luvulla vaan vetoaa samanvärisen kansallislipun Belgiaan, jossa armo- eli hyvä kuolema voi koskea myös lapsuus-, mieli- ja kehitysvammaisia.

Aamun pääuutinen kuitenkin on koneiden kuolema. Navigaattorit ja AEG-astianpesukoneet on rakennettu siten, että ne kestävät takuuajan, joka on 1-3 vuotta, mutta välttämättä kajahtavat 5-6-vuotiaina, koska Berlusconin Milanossa ja Xi´n kolmannessa valtakunnassa rakennetaan lisää noita ongelmajätteitä. Tuntematon sotilas näytelmässä (Suomen kansallisteatteri) rikkinäiset pesukoneet näyttelivät kuolleita pensasneuvostoliittolaisia sodassamme 1939-1945. Taistelimme Hitlerin kolmannen valtakunnan rinnalla noita neuvostoliittolaisia ja sitten myös itävaltalaisia vastaan.VW:n, Ladan, uusnatsismin ja BMW:n puolesta. Mitä saimme?

JKP:n, UKK:n, EU:n ja itsenäisyyden.

Otsikon mukaisesti Raimo Sailas, emeritus-veljeksistä vanhempi, Peltoniemen Hintriikan ja Hintriikin poikia suolta ja pitkospuilta, siteeraa Kustaa Vilkunaa Helsingin Sanomissa ja ALMAn Lapin Kansa siteeraa mainittua sailas-narsismia SanomaOY:ssa. Parrelleen panhan, jovain.

Sailas kirjoittaa, että nämä eutanasiaa kannattavat psykiatrit (Claes Andersson, Ilkka Taipale) ovat huolissaan myös siitä, että 50 miljoonaa amerikkalaista juuri äänesti kahdesta narisistista sitä pahempaa. Näin ovat veljet Marraskuun liikkeestä asian nähneet. Sailaksen mukaan. Narsismista, ei psykopaateista, on puhe. Siis naisten meikkaamisesta ja miesten Formula-1:sta. Iceman.

Minä nyt sitten tulkitsen koko sopan (Trump, narsismi, eutanasia, Marraskuun liike, Vanhan valtaus, Kansallisteatterin Tuntematon sotilas, saattohoito ja Vallonian ittepäisyys) Vilkunan varsinaisesti tarkoittamalla tavalla, mutta muistaen samalla Vilkunan, Syysprinssin, itsemurhan avustuksen sallimisen ja Kone OY:n verkostomaiset yhteydet. Ei, en tarkoita Cosa Nostraa – se kuuluu niihin AEG-pesukoneisiin, se.

Kyllä routa porsaan kotio ajaa