Kuvataiteen Turku ja Schrödingerin kissa

Laskiaisesta (MMXXII se on 27.2.) alkaa paasto.

Yritän osallistua.

Putin-gaten seuraava näytös on jo menossa.

Sen nimi on ”Schrödingerin kissa”.

Kiitos Iken on vakooja-everstillä, suomalais-lättiläisellä, riittävästi kuvataidetta Turusta, joten voimme miettiä sitä, miten sen kissan laita siellä mustassa laatikossa on (kts toimittaja Snellmanin aamusaarna, liite).

Liu-lau laskiaista!

Lisää aiheesta

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008617925.html

*****

Siitä kissasta mustassa laatikossa vielä

Hiljattain olemme joutuneet Covid-19-taudiksi nimitetyn ruton kohteeksi, koko kahdeksanmiljardinen ihmiskunta, jokunen krokotiili ja massoittain minkkejä.

Asian kanssa on kehittynyt ihmisen verkoissa ja osin toiminnan seurauksena neljä strategiaa

  1. rokotettujen strategia: oireettomat, rokotetut ihmiset voivat tartuttaa rokottamattomat massiivisen tehokkaasti sosiaalisissa tilanteissa (konsertti, fudinkatsomo, ravintola-ilta jne)
  2. rokottamattomien strategia: rokottamaton virusten alusta-tehdas ennenpitkää kuolee tehtyään tehtävänsä ja tultuaan virusten kannalta tarpeettomaksi
  3. sentraalisen covid-taudin strategia: se estää ihmisiä käyttäytymästä järkevästi ja ottamasta rokotetta
  4. poliittisen covidin strategia: valtionjohtajat hamstraavat kaikki rokotteet valtioihinsa tai kehittävät tehottoman rokotteen, jolloin kummassakin tapauksessa n 4 miljardia ihmistä jää ilman rokotetta ja uusia variantteja omicronin seuralaisiksi ja perillisiksi syntyy ”kuin sieniä sateella”

Lopulta jää kaksi mahdollisuutta pandemian muuttumiseen vaarattomammaksi kaikille kahdeksalle miljardille ihmiselle ja kissa- ynnä minkki-eläimille

I rokotekattavuus nousee ja covid-19 laantuu

II syntyy laimeampi variaatio sars-CoV-2 mRNA-viruksesta ja lentsu syrjäyttää ihmisen ja minkin tappajat

Tarina on opiskeltu eräältä suljetulta sivulta, jonne sen on laatinut nimimerkki eli en voi osoittaa vastuullista kirjoittajaa.

Otan siis itse vastuun neljän syyn ja kahden mahdollisuuden saagan julkaisemisesta