Astraali-TV ja Senega

Päivä alkoi tänään lyhentyä Arktikumilla, jonka pääkaupunkina Rovaniemi ja sen yliopisto itseään pitävät.

Olen innokas itseni rokottaja, mutta en ole tavannut asiaa mainostaa.

Näin äsken erään 1-vuotiaan rokote-listan eikä se ole lyhyt.

Tällä kertaa olen mukana globaalissa kansanliikkeessä, jossa moni arvelee big pharman vetävän pisimmän korren.

Yhtä lailla moni uskoo, että tämä Pfizerin ja AstraZenegan taisto kansantulon kakusta päättyy tasapeliin.

Lähestymme juhannusta, joka kuuluu suomalaisessa kulttuurissa nakit ja perunasalaatti-juhliin. Muut noista juhlista ovat uusi vuosi ja vappu.

Yhä enemmän juhlassa on mukana sitä polarisaatiota, jota enemmänkin viime vuosina olemme kohdanneet.

Ei nyt sentään 30-vuotisen Luther-Melanchthon – taustaisen, Tilsitin lauttaneuvottelujen, Balkanin ja Viktorian perillisten pesänjako-sotien tai 10.5. 1933 Bebelplatzin tyyliin, mutta sinne päin.

Nakit-ja-muusi korvautuu kärtsäreillä toiselta puolin, vegaani-nakeilla toisin.

Astraali-tv antaa maksua vastaan katsojan tietää, mikä on hänen tilansa ja tulevaisuutensa.

Larsmon kunnassa on Suomen onnellisin, työllistetyin, kristillisdemokraattisin ja manner-Suomen ruotsinkielisin väki, joka ei pahemmin rokottele, mutta arvostaa hopeavettä.

Samalla seudulla on juuri äsken asustellut sitkeänlainen sars-CoV-2-pesä, sekin enimmiltään delta (vrt Intia).

Yhteenvetoa

Maailman uskonnoista riippuvaisin, perustuslakinsa (2.7. ja 4.7. 1776) mukaan niistä riippumattomin kansakunta käy keskustelua johtajansa aborttikannasta sävyillä ja käsitteillä, joissa pedofilia taistelee sikiönmurhan kanssa. Tasavallan presidentti (78v) on keskipisteessä kumpaankin suuntaan.

Kaikki ihmiset (men) on luotu tasa-arvoisiksi ja heillä on luovuttamaton oikeus elämään, vapauteen ja onnen tavoitteluun

LIFE, LIBERTY AND THE PURSUIT OF HAPPINES

Senegan (k. v 65 jKr) roolista ja henkilöhistoriasta (kts myös Zenon ja Sokrates) ei voi olla keskustelematta, kun puhutaan Suomen korkeista itsemurhaluvuista: julkinen valta ajaa tunnollisia ihmisiä tilanteeseen, jossa uhrautuminen, uhriutuminen ja kuolema oman käden kautta muodostavat epäpyhän kolminaisuuden.

Target siinä saa liikanimen victim.

Tätä kansaa sitoo stoalais-suomalainen meemi: ”Otsa hiessä on leipä ja asema ansaittava ja jos ei onnistu, Kalevalan synkimmät säkeet lausuttava”.

Väinö Linna kirjoitti tuota varten alikersantti Lehdon, joka poltti Työmiestä ja itsensä loppuun.

Niin, minun, yli 65-vuotiaan, rokote jo kahdesti jonotettuna oli siis AstraZenega, kuten arvoisa lukija jo on voinut arvatakin.

Astraali-TV-itsetuho. Ei sentään Sputnik (silloin olin 11-vuotias, juuri Saksan ja II maailmansodan rauniot paikan päällä Hampurissa ja Hessenissä kokenut)

Pfizer on ennen tätä rokote-tsunamia ollut kuulu sinisestä erektio-pilleristään, joka vertautuu aika lailla eniten juhannuksena syötäviin kärtsäreihin.

Noita promovoidaan sivun kokoisin printtimainoksin Helsingin Sanomissa ilman juhannuskeinussa vaappuvaa, kansallispukuista, blondia nais- tai rokonarpista, testosteronia tihkuvaa juokaletta mies-ihmistä makkaran toisessa päässä.

HK:n Maakarit. Ne Pfizer-rokotetut.

Meillä tosin syödään kalaa ja kanaa. Vain minä en siihen osallistu.