Sama on sama toisinkin päin

2007 alkaneiden päivitysteni yhteydessä on monesti käynyt ilmi, että APK (Arktinen puskurikapasiteetti) ei ole kovin keskustelevaa sanan säilää.

Kommentteja on vain puolet siitä mitä päivityksiä.

Niin minulle on jäänyt aikaa ja tahtoa ”vahtia” kommentteja alustalla, jonka tärkein motiivi on puskuroida arktista vihaa, surua, hätää ja muita sielun myrskyjä, ei inttää.

Tämä on erilaista kuin tuntemieni hyvin suosittujen some-ihmisten kohdalla. Kysyttäessä he kertovat, poikkeuksetta, että he eivät toimita katsojia tai seuraajia vaan omia tekeleitään.

”Letterit tervetuloa”

Näin on sitten käynyt, että fb:ssa olen ”ajoneuvoilla ajo kielletty”-emoijin taakse ahtanut yli 300 minun sää(n)töjäni rikkonutta, kun fb-ystävieni määrän olen yrittänyt pitää muutamassa sadassa (nyt juuri heitä on hiven vaille tuhat, kevätsiivous siis tulossa?).

Kun leipätekstin kirjoittajana esittän näkemykseni, usein kryptattuna, saatan olla aika arka siihen, että toistuvasti vastaus-puheenvuoro kommenttipalstalla on kryptattu eikä minulle sitten jää juuri muuta neuvoa kuin lopettaa päivittäminen tai torjua hyökkäykseksi tulkituksi tullut.

*

Otsikko tänään syntyy palindromista: 12022021 (saippuakauppias) tämän päivän numeerisen merkinnän kohdalla, jota valitettavasti ei noudata 112 vrt 911 vertailu.

Eli APK:n ”lettereissä” joko ”sama kaiku on askelten” tai ”mitään en tiedä, mutta eri mieltä olen”.

Toistaiseksi jatkan päivityksiä, tällä erää harvinaisella tavalla: linkitän 3-minuuttisen, jossa Valkama tänä aamuna mietti kahta Hamelnin pillipiipari / Till Eulenspiegel – moottoria:

”Fake it still you know it” ja ”Huijarisyndrooma”:

https://areena.yle.fi/audio/1-50739246