Finlands sak är (s)vår

Olen poistanut juhannuksen päivitykseni, mutta eri syistä kuin Suomen ev lut kirkon piispainkokous sen tekisi.

Se, jatkaako nykyinen PVO-bishop, padre S., jää nähtäväksi. Vastaavassa tilanteessa ainakin Martti Luther ja hänen Halla-ahonsa (Philip Melanchthon) jatkoivat.

Poistaminen johtuu Pu:n (Vova Marien maasta, kts Katja Kettu: Yöperhonen) pyynnöstä, koska tämä suuttui Kultarantaan (DTrump/toiselle kaudelle – konsultaatio, hinta 54 000 €, Tekir laskutti suoraan Kremliä, joka siirsi laskun White House´aan).

Muita syitä poistoon olivat Novgorodin ruhtinaat (RUS), Via Baltia (EST. LT, LV) Pommern (Pl), Willy Br (Stasi-BDR), Tanskan (DK) aina niin voittoisat sotavoimat ja kiinnijäämättömänt Norjan (N) nauttimattomat dopingit; mutta Ruotsi (S) ei ollut syy – ei edes silloin, kun Suomi (SF) oli sen Itämaakunta (aD 1323-1808, kts myös Wasa, Bernandotte, Bonaparte Moskovassa 1812).

Samalla kun poistan päivityksen, pyydän myös sydäm(m)estäni (Kotus) anteeksi kaikilta jotka ovat saaneet haavan sieluunsa, maksaansa (Lähi-Idässä sielu on maksassa) tai bifido- & prevotella-bakteereissa paksussa suolessamme (ihmisen biote eli fecal microbial flora).

Kaikilta siis mitä nöyrimmästi anteeksi.

Palaillaan kunhan helteet hellittävät.

8 kommenttia artikkeliin ”Finlands sak är (s)vår

 1. Millainen on hyvä professori tai lääkäri?

  Monipuolisen alanhallinnan ja syvällisen humanistisuuden lisäksi seuraavaa: 
  – millainen ymmärrys ihmisestä ja elämästä?
  – itsekäs vai epäitsekäs?
  – narsisti vai ihmisiä rakastava? 
  – oikeudenmukainen vai epäoikaudenmukainen?
  – puolueellinen [sanan kaikissa merkityksissä] vai puolueeton?
  – itsensä ja sukunsa palvoja vai jotakin ihan muuta? 
  – miten kohtelee alaisiaan – pyrkiikö hyötymään heistä ja estämään heidän ryöntekonsa? tuppautuuko heidän hankkeisiinsa vai järjestääkö heille esiintymis- ja kirjoitusmahdollisuuksia? 
  – Ahlqvist/Kemppinen vai Laitinen/Tarasti?
  – rakentaako ahkerasti kuvaa itsestään ystävällisenä ja fiksuna, vai onko oikeasti sellainen? 

  Kukaan ei voi olla hyvä professori tai lääkäri olematta hyvä ihminen. 

  Tykkää

  1. Millainen on hyvä ihminen – onko niinkuin hyvä lääkäri, pappi, poliitikko vai Kantelettaren kolmas ongelma? Siis vuotava venonen, vikuri hevonen vai…

   Tykkää

   1. Jopa Sokrateelle nainen on ongelma. Kertoo paljon ensimmäisestä sukupuolesta.

    Tykkää

 2. Muuan ruotsalainen psykoanalyytikko ilmaisi asian kuolinvuoteellaan: pappi, psykiatri, poliitikko ja don Juan ovat kaikki hyviä tai huonoja tai siltä väliltä…Millä ehdoilla? Ehto on se, pitääkö hän minkä hän lupaa – ja miten sitten ”vice versa”?

  Tykkää

 3. Suomen poliitikot OVAT hyviä, lupauksensa pitäjiä. Kymmenkunta vuotta sitten kaikki puolueet yhdessä päättivät ja lupasivat, että Suomi säästää asuttamalla sairaat vanhukset raihnaisten omaishoitajiensa luona kodeissa. Se on kummallekin kotona asuvalle ikuinen karenssi mutta yhteiskunnalle ilmaista. Rahat säästyvät urheilunatsismiin ja koiranruokaan. Niin hyvät herramme on. Tätä päätöstä ei vieläkään vastusta kukaan.

  Mitä blogistin alleviivaamaan naisten yleiseen pirullisuuteen tulee, on se niin suuri, että heitä on ollut pakko polttaa orjina ja on edelleen pidettävä orjina. Kansanruno neuvoo kalevalamitalla, miten naista pahoinpidellään niin, ettei kukaan tiedä eikä näe jälkiä.

  Tykkää

  1. Kieltämättä Kanteletar kuvaa aikaansa ja on miesten keräämä, mutta saman tekee myös Antony Beevor kirjassaan ”Toinen maailmansota”, s 475-6.

   Tykkää

   1. korjaus: noitina.

    Nykyisin miesten on helppoa toimia esim. netissä naisia vastaan. Ja miksei tietysti missä vaan, vaikka työpaikoilla. Ei sitä kukaan huomaa eikä tiedä. Tai ainakaan välitä.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.