Project Humankind

Koiranleuat jo 1960-luvulla opettivat Suomen jatkosodassa havaitun.

Projektissa ollaan ensin innoissaan, sitten sekaisin jonka jälkeen alkaa syyllisten etsintä. Sitä seuraa syyttömien rankaiseminen ja niiden palkitseminen, jotka eivät osallistuneet.

Tämä projekti, Greta-taifuuni eli SARS-CoV-2, ennustettiin syyskuussa 2018 hyväksytyssä pro gradu – työssä (Helmi Räisänen, Helsingin yliopisto, valtiotieteellinen tiedekunta).

Kuuntelin tänään radiosta – YLE1 – Freiburgin lahjaa Suomelle hänen viikottaisessa ohjelmassaan, jossa hän aloitti kertomalla ”vitsin”: hänen lähistöllään Helsingin kaduilla oli mietitty sitä, kuinka onnellinen ihmiskunta onkaan kun se nyt pääsee kerralla kalleista, turhista ja ilmaston perin juurin tuhonneista yli 70-vuotiaistaan.

Televisiossamme on juuri menossa uusi toisesta maailmansodasta kertova ihmissuhdedraama ”Maailma liekeissä”.

Sen tv-sarjan eräs nyöri on USAn American Voice toimittaja, joka tekee juttua Himmlerin laadituttamasta ”eutanasia”-ohjelmasta. Ohjelman avulla kolmas valtakunta arveli pääsevänsä irti kalleista kroonikoistaan (kehitysvammaiset, mielisairaat ja valikoitu osa vanhuksista sekä muutoin terveystaloutta kuluttavista pitkäaikaissairaista).
Laki ei koskenut juutalaisia.

Eilen loppui Suomen TV1:n dekkari-draama ”Paratiisi” tilanteeseen, jossa perheen vaimo rakastui itseään nuorempaan espanjalaiseen ja mies, 73-vuotias lääkäri, matkusti rakkaille kalavesilleen hypäten päistikkaa jäiseen koskeen.

Suosittelen tuon pro gradu työn lukemista.

Linkin siihen löydätte viime viikon lopulla julkistuneesta Kemppisen blogista.

Me tiedämme tämän ilman Nostradamusta ja Gretaa, että OKBoomerit saisivat nyt alkaa miettiä uutta kansalaisaloitetta eduskunnalle eutanasia-lain säätämiseksi.

BeNeLux-maat ovat jo mallia näyttäneet.

htpps://helda.helsinki.fi/bistream/handle/10138/277727Raisanen_Helmi_Pro-gradu_2018.pdf?sequence=2&isAllowed=y

Koetetaan pysyä terveinä, koska ruotsalaisia meistä ei tule.