Latausta

Syksy on koulutuksen vuodenaika.
Olen mukana.

Kuuntelen erilaisia live-luentoja, luen ammattilehtiä, politiikan raportteja ja seuraan niin Obaman, Trumpin, TP Niinistön kuin Antti Eskolan perässähiihtäjien mietteitä.

Viime mainittu tuli vastaan yllättäen ja piti oikein istua ikätoverin viereen julkisessa tilassa. Ohikulkijat ihmettelivät intoamme (FLOW).

Kaksi koulutusta kertoo, missä oikeasti kait mennään.

Vanhat, eläkkeellä olevat kollegat ovat superkyynisiä, suvaitsemattomia ja kylmän torjuvia. Todella näin – piti oikein jättää koulutuspaikka, etten olisi enempää enää saanut siipeeni. Kuin peiliin katsoisi,

Nuoret esiintyjät ovat yhtä hukassa kuin itse olin 40-50 vuotta sitten vastaavassa asemassa.
Kerroin ikälopuille kollegoille, mistä poro kusee ja kuinka usein.

(poronkusema on matka, jonka poro kulkee kusematta)

Sitä kutsuttiin silloinkin koulutukseksi.

Mitä koulutus, kotona tai opetustilassa, vielä ehtii antaa.
En todellakaan tiedä.

Ehkä saan napattua tiedonmurusen, jota voi sitten illalla käyttää, kun etupäivystäjä kilauttaa ja kysyy neuvoa. Osaan olla neuvomatta vikaan, mutta että meneekö oikeaan?

Kuvassa on piuha, joka on kytketty töpseliin, joka on osa koulutusta: valuuhan se virta ja lämmähyttää, jos sillä on lähde.

Yksi kommentti artikkeliin ”Latausta

  1. Mukava kuulla, että virtasi on päätyny etulohkolämmittimeen(HEH) asti, mikä meikästä on lähes yhtä tärkeä osa signaalireittiä, kun virtalähde. Poiketaan ihmisinä koneista kyllä ainaki siten, että oikosulku muodostuu helpommin, jos sitä töpseliä ei saa mihinkään tökättyä. Toki siinäki voi mennä piuhat ristiin jos sen saa; pitää vaan osata tulkita positiiviset, negatiiviset, ja maa oikein, mikä taas on helepommin sanottu ku tehty joskus.

    Koulutuksesta puheen ollen, Antti Eskola on kyllä inspiraation lähde. Sain joskus kannustusta ottaa häneen yhteyttäki, mutta ei yhteystietoa löytyny, ja nyt mitä ilmeisemminki siihen ei enään ainakaan sähköpostitse pysty. Toivottavasti hänen perässä hiihtäjiä on paljon, yksi 5-napainen piuha ei saanu yksin tarpeeksi lämmitettyä, mutta sai kyllä moottoreita starttaamaan kovallaki pakkasella.

    Tykkää

Kommentointi on suljettu.