Viestin tarkoitus

+4C, aurinkoista. Jos ei tuulisi, metsämarjojen sato ottaisi nyt takapakkia. Valitettavasti ei tuule.

Maailmassa ja maassamme on useita tiedotus-ammattilaisia, jotka auttavat niitä, joilla on rahaa maksaa siitä, että näkyvyys säilyy.

Siis hinnalla millä hyvänsä.

Kestää usein hetken, että yleisössä kyynisimmätkään huomaavat, ettei viesti ollutkaan se, mihin tuli reagoitua kauhistuen kuin kananhäkki. Näitä susannakoskia, jussiniinistöjä, enbuskeharkimoita ja johannakorhosia riittää.

Pari sellaista on,  joita ei huijata. Se ehkä johtuu siitä, että he itse johtavat tiedotustoimistoja ja näin ovat aikapäiviä menettäneet luottamuksensa siihen, että tarkoittaisivat mitä sanovat, mutta lasku tulee aina perässä.

Kun Kirkolliskokous nyt julistaa, ettei se vihi homoja keskenään naimisiin se toisella suupielellään toteaa, ettei kirkko vihi. Siunauksen välittää ihminen. Pappi. Ja ottaa vastaan ihminen, kloppi ja sen nainen. Helluntain Pyhän Hengen vuodatus on minun tulkintani mukaan kaikkien 7 400 000 000 homo sapiens sapiensin kuitattavissa.

Aamun kuvan laitoin illalla piilokuvaksi keskustelusivulleni kertomatta, mitä kuva tarkoittaa.

Koska tänään on puhe niin sameasta ja sumeasta, näennäisesti toista tarkoittavasta viestinnästä kuin pinnalta katsoen uskoisi, jätän Teille, arvoisat vieraani, itse tykönänne ratkottavaksi kuvan (-aLii- 18.5. klo 22:45) viestin.

Se on 3889. kerta.