Saunapäivä

Lämpimin yö tänä keväänä, joten aamukone Brysseliin lähtee ajallaan. Uumenissaan minua nuorempi ja pidempi mies.

Lehdessä lukee, että pidemmillä ihmisillä on enemmän aivojen määrää ja pintaa ja siksi he ovat älykkäämpiä. Asiaa mitattiin eilisillan vallankumous-neuvostossa Suomenlahden rantamaissa .

Ovatko lyhyenlännät sosiaali-, terveys- ja kuntaministerit (suomalainen periferia) älykkäämpiä kuin Antti Lindtman (Vantaa) ja Eero Heinäluoma (Itä-Helsinki)?

Vastausta voi ite kukanenkin pohtia BMI:nsa mitattuaan tykönään, mutta tarjoan jokaiselle pakotien (sellainen on saameksi posio): Mitä suuremmat aivot (painossa, pinta-alassa, solujen määrässä), sen hitaammin siellä tieto ehtii integroitumaan. Sitten, kun joskus ehtii, on tietäjä iänikuinen niin kuin ovat Vanhanen, Lipponen, Koivisto, Heinäluoma, Lindtman, Markkanen, eivät Napoleon, Hitler tai Victoria.

Sama SoTe:n ja MaaKu:n kanssa: pitkät syö lyhyet, mutta nopeat syö hitaat. Kysyy vaikka Attendolta, Mehiläiseltä, Terveystalolta tai Pihlajanlinnalta. ”Myö ja Ketterä – agily – on sama”.

Pihassamme kasvaa tuleva hallituskokoonpano.

Minkä maan ja koska, sitä kasvit eivät kerro.

Muistakaa kuitenkin tiistai-iltaisin tai YLE-Areenalta seurata TV-1:llä BBC:n laatusarjan toista tuotantokautta: pian ollaan maalissa, viimeisiä viedään. Nyt homot estivät toisinajattelevia talonpoikia ampumasta pääministeriä, mutta toinen kuoli. Ei pääministeri vaan…

Viktoria jää eloon, God save the Queen

Kuva (-aLii- 16.5. 05:45): Kaksin on aina kaunihimpi – vaikka vähän etäänpääkin