Kauhistuksen Kanahäkki

-16C, vielä odottaa mediakuluttaja YLE:n ja HS:n ennustamaa Siperian jääkautta, joka katkoo putket ja raiteet.

Käyn läpi viimeisten hetkien tapahtumisia (media, omat aamuyöh unet) ja mietin, onko informaatioähkyä syytä Katajarannasta, Kirkonjyrhämän rannasta lisätä tänään.
Päätän, että ei ole.

18:15

Työpäivän päätyttyä odotan saavani lukea viikon Lääkärilehden ja Suomen Kuvalehden, mutta koska niitä ei laatikosta saati eteisestä löyty, keskityn Image- ja HS-lehtiin.
Sieltä opin lähinnä blogistina, en lääkärinä.

TIMEsta kuitenkin opin, että kohtuullinen alkoholimäärä, avantouinti ja osallistuminen uskonnollisiin tapahtumiin säännöllisesti lisäävät naisten terveitä elinvuosia.

Imagesta taas opin, että kirjailijan ja blogistin työt (Saara Turunen ja Veikka Lahtinen) soveltuu sellaisille, joilla on sekä tukka että elämä edessä – ei takana.
Image 2/18, s 55- kertoo myös tarinan siitä, mitä kuolemamme jälkeen ehkä voivat kohdata he, jotka jäävät. ”Isän kuolema”.

Lopuksi kuuntelen Saara Aallon Euroviisuehdokkaan N:o 3 (Queens): siinä kerrotaan rusketusraidoista ihan samalla tavalla kuin taannoisessa Suomi-iskelmässä (PMMP).

Eräästä some-päivityksestä taas huomaan, että PISTOssa on tupakkakoppi, joten taidan ennen Rovaniemen Teatteriin – Lapin Alueteatteriin lähtöä poiketa siellä sikarilla.
Jos tapaisi vaikka Jari Tervon tai Vänä Väänäsen.
Sitä yhtä takiaispalloa sieltä ei kuulema tapaa.
Se istuu Kansankadun Unionilla tai tekee vt-työtä naapurikaupungin palkeilla.

Teatterissa näytellään sitä itseään.
Sisällissotaa.

*

Aamun kuva: ne unet.

Mainokset