Klaani

-22C, tyyntä ja huurteisen kaunista.

Sukujen parhaat kokoontuivat itsenäisyyspäivän alla Säätytalolla. Kyse on siitä mukamaskreikkalaisesta tönöstä liki hajalle sisällissodassa ammuttua Snellmania vastapäätä, jossa Jyrki Katainen jäi kiinni sikarinpolton synnistä kun isänmaan kohtaloista taas kerran oltiin päättämässä SoTen ja luottoluokituksen välimaastossa.

Tärkeintä tällaisissa smolnissa on ansiotta saadulla mielikuvavallalla sävyisän ylimielisesti leveileminen.

100 vuotta sitten sosialistisessa vallankumouksessa Pietarin ja Helsingin seutuvilla ensisijaista jossain vaiheessa olikin se, kuka siellä smolnissa lipun ryösti ja närhenmunat toiselle osapuolelle lopun perään näytti.

Aateluus velvottaa, sanotaan, ”idel ädel adel”, Volvon ratissa fasaaneita ampumaan körötellessä.

Erään sydäntautitutkimuksen puitteissa tulin epähuomiossa ruksanneeksi ruudun, joka sai näytölleni ilmestymään aamun kuvan kartan.

Parissa nettilehdykässä esitettiin kysymyssarjat, joiden perusteella arvioitiin persoonallisuuteni syviä kerroksia pohjoismaisten suurien tarinoiden henkilögallerioiden valossa.

Toisen testin mukaan olen Muumi, toisen mukaan sotamies Honkajoki.

DNA-testin mukaan olen 98%:sti eurooppalainen, 75%:sti suomalainen, 23%:sti skandinaavi ja 2%:sti nitskinovgorodilainen koltta eräästä tietystä Petsamon talvikylästä – taisi olla Suonikylä.

Jos saitte yhteenlaskien yli sata, olette laskenut oikein: ei pelkästään vaaliennuste ole roknoosi, myös menneisyys on tarua ihmeellisempää.

Nuo kaikki tiedot ovat nyt sellaisten hallussa, jotka osaavat määrittää sen, kenen joukoissa seison markkinoilla tai sodassa niistä.

Trumpin vai sen pohjoiskorealaisen BMI-vammaisen.

Tästä on hyvä jatkaa, neljänneksi viimeistä kertaa Ylämaihin.

Johan sitä 45 vuotta kestikin, torstaiaamuisia startteja.

3 aamulla ja TJ, hyvää sadannettaensimmäistä itsenäisyyden vuotta!

Katso myös Helsingin Sanomat, 6.12. 2017, s B 14:

Suomi asutettiin Aasiasta asti