Parantaja, paranna itsesi

Lunta tuli poissa ollessani yli puoli metriä, mutta nyt on suvi, joten hanki vähenee vauhdilla, +1,9C.

Olen aika paljon, aivan liian paljon, todistajana hostiileissa mediahäväistyksissä. Yleensä kryptaan taistoissa lyhyesti ja joskus siitä seuraa hävyttömiä vastineita.

Nyt kävi niin.

Moitin erästä lappilaislähtöistä rähjääjää oikaisten hänen argumenttiensa löysyyttä.

Koska tuo netti-persoona tuntee taustani, hän hiljensi minut tutuksi perheeni piirissä tulleella vastineella: #lääkkeet.

Osui ja upposi.

En todella perjantaina, viidentenä perättäisenä hotelliaamuna, muistanut verenpaine- ja sydänlääkkeitäni ottaa. Enkä ottanut myöskään yömyöhällä, koska kyseessä ovat ”aamulääkkeet”.

Se viha ja äkäisyys, millä näitä keskusteluja käydään, on jo tullut kovin tutuksi sekä itse toimittamanani – ei yleensä täällä Arktisessa puskurikapasiteetissa – että ”nauttimanani”,  mutta kuitenkin jäin asian suhteen miettimään.

Mitä korkeammalla kaapin päällä nämä skribentit ovat, sitä säyseämmiksi ja pohtivimmaksi he tulevat (Hämäläinen, Aittokoski, Ervasti).

Mutta joukkoon osuu sellaisia, joiden ärhentely tuntuu paitsi tutulta, myöskin perustellulta.

Kyseessä näyttää olevan ikä.

Tieto siitä, että nyt ovat uuden ärhäkät tulossa valtaamaan netti-taivasta.

Minun aikani on ohi, se oli siinä!

Meillä Talmudin mukaan valkeatukkaisilla, joilla alkaa olla uutta erityistä iän mukanaan tuomaa voimaa, on velvoite olla aina vain enemmän hissuksiin.

Mutta näillä nelikymppisillä saman viisauden mukaan pitäisi olla käytössään ”VIISAUDEN” taito ja ”YMMÄRRYS”.

Miten lie?

Aamun kuva: (-aLii- 21.2.-16) Kumpi kello on oikeassa ja miksi?

*

Ps: jos joku on käymässä Brysselissä, voisiko hän noutaa hotellistani, huoneesta 428, lääkedosettini ja tuoda sen katuosoitteeseen 43. Etukäteen kiitollisena.