Return to Sender

Vähän  jo viilenee, +5C.

Säännöllisesti eri teitä julkisuuteen tuleva ihminen saa usein palautetta tekemisistään. Oma palautteeni ei ole kovin runsasta eikä kovin kriittistä, mutta ilmeisesti se on tarkoitettu intiimiksi, koska sitä ei tälle wordpress-alustalle juuri tule.

2007 blogina aloittamani kirjoittelu on ollut palautteen mukaan huononlaista suomea, vaikeata ymmärtää ja pahimmoillaan ylimielisen kikkailevaa. Sisältöön, siis viestini tarkoituksiin, ei kukaan ole moittien puuttunut. Vain ”oheistuotteisiin”.

Yksi poikkeus on. Koska matkustan paljon, moni pyytää ”lopeta jo”. Mitä pidempään aika kuluu, sen useammin ”rauhoitu kotiisi”-pyyntöjä ilmestyy joko sähköitse, kirjeitse tai kadulla tavatessa märehdittäväkseni.

Kun suurin piirtein osaan arvioida tämän blogin vieraiden määrän, jätän nuo matkustuskritiikit vähälle huomiolle ja alan pakata.

Tällä kertaa olen poissa Rovaniemeltä vähän pidemmän ajan, mutta onneksi taloon jää kotihengetär vahdiksi.

Viittaan päivän kuvaan: ”Miksi minusta tuli globetrotteri?”.

Kuvalla on myös toinen, kepeämpi viesti:

Älyä mitataan

1) työpöydän kaoottisuudella (++); 2) kirjavalla ja runsaalla noitumisella (hemmetti, hitsi,  samperi, tuhannen tulimaista, taivahan talikynttilät, prkl jne ++); 3) naapuripöydän maiskutuksen häiritsevyydellä (++);  4) kyvyllä tehdä pätkissä, ei putkessa (kahvi-, tupakka-, tuumaus- jne tauot)

Ergo: olen nero ;>/