Väinö Tanner

Autonklasi ei ole vielä jäässä, mutta internet yskii kovin +1C:ssa.

Anni Ylivaara, samasta Nuuskakairasta kuin Annikki Kariniemi, on kirjoittanut nimellä Rosa Liksom kirjan oikeistosta. Siksipä pohdin tänään oikeisto-demareita. Pitää poiketa kirja hakemassa ja lukea se. Kariniemi tunsi oikeiston.

Joku aika sitten olin Helsingin yliopiston juhlasalissa ensi kertaa elämässäni.

Lasse Lehtinen, minusta alavirtaan Kymijokisuulla syntynyt törkyturpa, kertoi, kuinka Väinö Tanner olisi halunnut NATOon, mutta joutuikin linnaan. Eräs Tannerin seuraajista olisi myös halunnut NATOon, mutta ei päässyt edes linnaan.

Seuraan rauhallisella mielellä puolueeni (SDP, saks SPD) kohtaloita NATOn ja Erkki Tuomiojan isoäidin välimaastossa. Olen ollut porukassa ”Genosse” 33 vuotta ja vieläkin etsin sen kaadereista🤛 itseäni. Väinö Tanner vai ”Paikallisjunalla Eurooppaan”-Sorsa.

Internetista vasittu osa on aurinkomyrskyn jäljiltä nurin, joten lähden hauskat mielessäni Ylämaihin, kuten aina torstaisin.

Illasta aion ensi kertaa Paavo Lipposen palkitsemalle Areenalle (Forum Lapponicum eli Poronsilmä), jossa Sparta ja Ateena ottavat yhteen 06:30 jpp.

Aion keisarien tavoin näyttää peukkua rivillä 6.

🤛🤛🤛

Kuva: -aLii- 27.8.-17, katto korkealla, seinät leveällä kirkossa, jonka ulkoseinään ei ole muurattu Judensau- korkokuvaa – kyllä ihmisen maailmaan mölyä mahtuu, jos mahtuu kauneuttakin