SIRI

Ukkosta teettelee, yöllä jo tuuli alkaa nousta, kuu ei parvekkeellamme tosin näy, mutta Otava juuri peittyi pilveen.

Aamusta, joka on vilpoisampi (+19C) matkaamme Atlantin rantaan katsomaan, mistä U-82 lähti tuhoretkilleen, mutta tiedämme samalla, että Nantes – Sait Nazairressa on suruaika. Itävallan luopuessa Eurofighterereista Trump saa uuden sulan hattuunsa. Suomi ostaa sote-miljardeillaan tuholiidokkinsa USA;sta, koska Ruotsi ja pakkoruotsi eivät puolustusministeriämme viehätä.

Leikkittelimme iltapuhteella SIRIllä (iPhonen palvelu) kysyen siltä kaikenlaista. Aina tuo vastasi kertoen muunmuassa, että lammasta valmistettaessa rosmariini on kelpo mauste.

Aivan pikaisessa tulevaisuudessa vastaava pilvipalvelu kertoo sisäseinämaalaukseen kätkettyjen antureiden antaman tiedon perusteella, olisiko jo aika pistää korkki kiinni ja mennä nukkumaan. Tai ottaa ne lääkkeet. Tai onko aiotussa joen varren laivaravintolassa – Le Terrases De la Marina – tilaa. 6 henkeä syö 112€:lla kolmen tähden illallisen 😏.

Sellainen se Siri on: vastaa kohteliaasti, vaikka kysyisit ärtyisän provosoiteneesti,

Eläköön digi-sote, nyt Atlantin rantaan: huomenta!

Ilman SIRIakin huomaan parvekkeelta, että kotikorttelimme boulangerie on avoinna myös sunnuntaiaamuisin.

Aamun kuva (-aLii- 8.7. 17): lastenlapset kävelevät vetten päällä

***

Esittelin fb-sivuillani neljän kysymyksen sarjan, jolla perhe tai muu pieni paljon yhdessä tekevä tokka voi mitata joukkoälyään. Testi perustuu amerikkalaisen yliopiston kehittämään ”pika-IQ-testiin”, mutta tuo kuvallinen joukkoälymittaus on ihan oma ”apsi”ni, toki maksutta lainattavissa. Mutta ei ilmainen,CAVE!!!

Perheen tai partin joukkoäly on hyvä, jos

1) perheen vermeet ovat suloisessa sekamelskassa, mutta niin, että kukaan ei sekota omiaan ja toistensa….kenkiä jne

2) perhe-partti käyttää hyvin älyään, jos se oivaltaa jaksoituksen ilot: parempi on yksi kuudesti kuin kuusi yhdesti

3) pieni, yhteen kuuluva joukko toimii paremmin, jos sitä yhdistää ärtyisyys poikkeavia ääniä kohtaan (esim misofobia eli mässytys-inho)

4) meän perhe on viksu, jos se tiukoissa(kin) paikoissa käyttää paljon sanoja niiden laatua isommin häpeilemättä, kyllä jämtti on niin: hemmetti, pentele, hitto, pannahinen, tuhannen tulimaista, turjake, saatananperkeleenpaska….aura on parempi kuin miekka, sana voittaa nyrkin

Jos käytätte testiä, mainitkaa lähde, ettette itse joudu häpeään 😳🙄😏🤢😇