Jänkä Derby

Viimeinkin kesäaamu. Vielä kaksi tällaista ja printtilehden kantaminen tähän torppaan loppuu elokuun alkuun asti.

Lapin synkeä kohtalo Kiinan ja Soten paineessa lähenee. Kun Anna-Liisa Tiekson jäljiltä yritetään saada Ossi Revon johdolla ja Hannes Mannnisen hyväksymänä 182 000 ihmisen elämää ajettua Perämereen, se on helppo nakki.

Jänkä Derby.

Laitetaan pohjoisen ainoat keskukset, kaikki 3+Pelkosenniemi, tappelemaan keskenään ja se on siinä.

Kukaan ei voita, mutta Oulu korjaa potin, koska siellä uusi sairaala valmistuu 2030, mutta valmistuskustannukset maksaa koko Kymmenen  virran maa.

Jos Oulu ei korjaa pottia (kyse on biodieselistä ja sote-uudistuksesta), sen korjaa kiinalaisten omistuksessa oleva ”suomalainen” yksityinen sairaiden hoito (Suomen Terveystalo, Mehiläinen, Attendo, onhan noita).

Kun nämä keskenään ihmisen vallasta sen sairauksiin tappelevat osapuolet saavat pelinsä sovittua pääministerin tultua takaisin KIINAsta, jonne hän jo myynyt valtiolta saamiansa tukia kymmeniä miljoonia, olen jo onneksi siniharmaasilmäisten ja vaaleatukkaisten seitsemän veljeksen eli ”real gelt´s” Suomenlinnassa, jonka portilla on kiveen kirjoitettuna kuulu lause:

”Jälkimaailma seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun”.

Sama perussuomalaisten kotikielellä:

Eftevard, stå här på egen botn, och lita icke på främmande hjelp

Eräässä mustassa kivessä on hieroglyfein hakattuna teksti, jota pää-, ulko-, kauppa- tai sisäministerimme ei ole lukenut enkä oikeuskanslerin (wannabe) osaamiseenkaan oikein juuri tässä asiassa luota:

Maailmamme on muuttunut näinä viimeisinä aikoina. Lahjonta ja korruptio kukoistavat. Lapset eivät enää tottele vanhempiaan. Kaikki haluavat kirjoittaa kirjan. Lähestymme mitä ilmeisimmin maailmanloppua

(kaksoisvirtojen – ei Tornio- ja Kemijoki – maassa v 3900 eKr)

 

Kuva (-aLii-, 2011): ajatusten välille rakennettu muuri, 3000 vuoden takaa