Miellyttäviä kuvia – Disgusting Pictures

Vielä ei Saarijärven Paavon viljaa pannut viime yönä halla, aurinko käy kirjoittaessa silmiin.

Ihmiset ovat alkaneet Suomen sosialidemokratiassa jakaantua kahteen: Antin puolesta ja Anttia vastaan. Onneksi en ole kumpikaan Antti. Oman puolueen jäsenten julkinen nokittelu on paitsi miellyttävää, myös disgusting. En yhtään ihmettele, että Macron erosi puolueesta ja perusti oman sinisen taivaansa, jonne nyt moni muukin perusjäbä halajaa.

Minä en pidä niistä kuvista, joita it-taustatuottajani laittaa ehdolle koneeni ruudulle, koska ne ovat niin tavattoman tasapainoisia ja kauniita. Liki 25 vuotta taide-ammattilaisen kanssa aviossa olen ollut ja oppinut, että tasapainoista kuvaa ei ole, ei tule eikä tilata. Siksi pidän enemmän sanoista kuin kuvista. Poikkeuksina kuvista voisin jonkun maisemamaalarin tai muotokuvantekijän mainitakin. Yksi pitää näyttelyään Ounasvaaran Pirteillä koko kesän. Toisen kuvia menen heinäkuun lopulla katsomaan Mänttään ja kolmannen lokakuun alussa Venetsiaan.

Aamun kuva: ”Epätasapainoa työhuoneeni akkunan takana” – 10 (kymmenen) vuotta sitten Matinkuoleman päivänä. Matti kuoli 19 vuotta sitten tänään:

Sit tibi terra levis