Näin säästät sijoittaen

Kirkasta ja kylmää (+9,5C), tuuli puhaltelee kuin ei tietäisi suuntaansa. Aamuleipiä hakiessa käy ilmi eilisen havainnon tapaan: liikenne Albaniassa on arvaamatonta, suuntavilkkua ei ole edes alueen tavallisimmissa kansanautoissa (Mercedes Bentz, ”Musta piili Merkeedes”).

Amerikkalaisilla on kaksi setää: Uncle Tom ja Uncle Sam. Lisäksi heillä on Scooge McDuck.

Donaldit jätän väliin, koska he lienevät aivan mielikuvituksesta tempaistuja (Duck, Trump, Tusk). ”Ei voi olla totta”-genreä.

Meillä suomalaisillakin  on useita vähintään wannabe-setiä, joista yksi on menestyskirjan abitura-tyttärelleen aikanaan kirjoittanut talousviisas Sixten Korkman.

Hän kirjoitti eilisen pääsiäismaanantain digi-Hesariin tekstin, joka sai setät, tätit, enot ja kumminkaimat ympäri maata huudahtamaan aaaaaahhhh, mutta veljenpojat ja -tytöt slummeissaan aaaaaarghhhh.

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005173805.html

Minulla on aina ollut tilaisuus arjessani, mutta myös pyhien aikaan seurata kumpaakin osaa Suomen ja EU:n kansasta.

En oikein muuta saata kuin toivoa, että edes Te, vieraani Arktisessa puskurikapaisteetissa luettuanne tuon ”SeTä-Sixtenin” kirjoituksen, malttaisitte vähän ettekä ihan tuossa tuokiossa valitisi puoltanne.

Siis aaaaaahhhh tai aaaaaahhh + rg

http://www.hs.fi/talous/art-2000005174097.html

Kuva (-aLii): Ajatusten valtameri aD 2017, Koreoiden rajalla; kuvaa muuten kannattaa tällä kertaa katsoa aika tarkasti, koska siinä on vahva  tämän päivityksen rg-viesti sisäänrakennettuna