Älyn vähyys vai tyhmyyden ylistys – For Whites, only

-6C, matka kohden uusikuuta on taas alkanut eli nyt ei mukuloita sovi laittaa itämään.

Neuvottelut kuntavaalien jäljiltä ovat käynnistyneet. Miten kunnissa ja kuntayhtymissä palkitaan ne, jotka eivät osallistuneet ja rangaistaan niitä, jotka osallistuivat. Kymmenen tuhatta kärpästä ei voi olla oikeassa, mutta miljardit kärpäset ovat.

Kun seuraan yhdeksättä kertaa sisältä käsin paikallisvaalien jälkeistä suomalaista sotaa puolueiden ja alueiden kesken, en enää huolestu.

Valta jaetaan sen säännöillä, joka on vahvin eikä sille, joka on heikoin. Kansan tahto puhuu vaaleilla, ilmaistaan vaalituvilla ja lopuksi todetaan, että ”pyykki on pantu ja pysyy”.

Esimerkkejä on ja aina niiden viesti on sama. Kansa puhui vaalipäivänä ja ”pulinat pois”.  Kansalta, ei sen valituilta.

Moni valituista vajaasta kymmenestä tuhannesta suomalaisesta kuntalaisesta päättää parin-kolmen viikon sisällä: ”Ei koskaan enää”.

Ja miten muuten olisikaan. Uimahalli rakennetaan Ounasvaaralle tai sitten itketään ja rakennetaan se Ounasvaaralle. Kyseessä on Rovaniemeläisten ikivanha kina siitä, mitä pitää tehdä avoimesti ja mitä sovitaan sukujen, mitä taas kiinalaisten kesken. Jääkauden jälkeen veden ja maan raja oli vaaran laella, joten se rakennetaan tietenkin ensin.

Mitään syytä yhdelläkään pilatuksella ei missään Suomen sadoissa kunnissa, kuntayhtymissä, kunnallisissa yhtiöissä ja kuntien muissa elimissä ole jättää käsiään pesemättä ja Barabbasta irti päästämättä.

Mutta ensin on siis Juudaksen, kolmenkymmenen hopearahan ja kahden Golgatan ristin rosmon & ryövärin vuoro, kristikansan  pyhin juhla. Ainakin, jos asiaa kysytään Konstanttinopolista tai Vladimir Putinilta.

Ja miksipä ei kysyttäisi.

Kuva (aLii): Herran Pyhä Ehtoollinen tyhjällä haudalla: ”Totisesti”

Rovaniemen seurakunnassa, äänin 8-3, ”Not allowed to Homo Deus – Not for Blacks