(älä) Aja hiljaa isi nyt vain

Lauhassa torstaissa Perussuomalainen hallitus julkistaa liikennemerkin, jossa kielletään nastarenkailla ajaminen liian hiljaa.

Mari Laurila, Häkä Laurilan (jazz-kitara) tytär, ihastutti suomalaisia toisensuuntaisella toivomuksella ja niin liikennekuolemat nuoruudessani vähenivät 10 000:lla kymmenessä vuodessa.

Nyt harkitaan eutanasiaa, että kuolemat taas lisääntyisivät 10 000:lla kymmenessä vuodessa.

Kehoitankin vieraitani linkittämään ”omakanta”-sivut, jossa saa kirjoittaa nettitaivaaseen oman viimeisen tahtonsa:

Minä, Vesa Antti, täten säädän, että minut pitää nukuttaa ikuiseen uneen silloin, kun vaimoni Hilkka Sisko tai muu perillinen eli edunsaaja niin tahtoo”.

Mutta ei ennen kuin kotiseurakuntani, joka vastustaa julkeasti homoseksuaali-rakkautta ja arkkipiispaansa yhdessä muoniolais-piispansa kera, on rakentanut Auschwitziinsa krematorion, jonka savupiipussa on niin paljon suotimia, ettei elämänkokemukseni vahingossakaan päädy taivaan lintujen lentoreiteille.

Ihminen päättää, jumalat säätävät.

Olen maksanut uskossaan puhdistetulle kirkollemme jäsenmaksua pari-kolmesataa tuhatta deflatoitua euroa elämäni mittaan. Lisäksi olen hiihtänyt yhteisvastuullisesti  erilaisiin hyväksymiini tarkoituksiin jonkun kymmenen tuhatta (rahat olen muilta ”kerjännyt”, mutta omiakin vähän laittanut), kunnes kuopukseni rippi-isä sen saarnastuolistaan radio-jumalanpalveluksessa erikseen kielsi.

Rovoillani on maksettu palkkaa mm kirkkoherrallemme ja piispallemme, joista kumpikaan ei suostuisi vihkimään kuopukseni idolia, Idols-tuomariksi tälle vuodelle nimettyä, avioliittoon.

Koska samoilla rovoilla on maksettu palkkaa ja eläkettä myös parille-kolmelle hyvälle padrelle, en lakkaa vielä kartuttamasta Suomen evankelisluterilaisen kirkon kassaa ja kirkolliskokouksen jäsenten kokouspalkkioita (itse en kirkolta ole kokouspalkkioita suostunut vastaanottamaan enää vuosiin).  Kaksi ”hyviksistä” (Kaarlo- ja Kari-piispat) saarnaa Suomen joulukaupungissa, jossa ei ole lunta jouluna, mutta jossa lauletaan ”Jumala ompi linnamme” ja soitetaan ”Porilaisten marssi” 24.12. klo 12.

”Joka kynsi kylmeni”, vai miten se meni?

Siis maksan kymmenykseni vielä.

Mutta yksi toivomus minulla olisi.

Sekä Demokraattilehden päätoimittajan isä että Lapuan, Mikkelin ja Kuopion piispat voisivat nyt kaivaa esiin Raamattunsa ja avata sen Mooseksen viidennen kirjan kohdalta. Siis sen kirjan, jonka sana kirjoitettuna ehkä löytyi luolasta, jossa Mattiveli-vainaan kanssa olen poikennut kun molemmat vanhempamme jo olivat kuolleet.

5. Moos, 22: 28-29

Sekä Netanhau että Donald Trump tuntenevat myös tuon tekstin, koska he ovat uskovaisia – tai ainakin niin he kertovat toimiaan killatessaan (Jerusalem 15.2. 2017)

kuva: Antti Liikkanen (Théophile Malo Vorret de Latour d’Auvergne, ensimmäisen krenatöörin hauta: maakaistale Ranskaa keskellä Saksaa)

Mari Laurilan vetoava lapsenääni lopettaa laulunsa:

Niin sitten, illalla leikitään