Piispainkokous

Niipperissä maahan läsähtelee räntää ja logistiikka (airbus-juna-bussi) vaatii todella osaavaa kokemusta ja melkoista malttia.

Olen miettimässä ensi vuoden loppupuolella matkaa Wittenbergiin, jossa muuan Bartholomeusta – Pallea – opettanut oluesta pitävä mies pisti uusiksi Euroopan uskontoverkostot: Luther ja hänen teesinsä.

Tarkemmin asiasta: Jaan Kross: Uppiniskaisuuden kronikka ja Savolaisten laulu.

Nyttemmin tiedämme, että kirkon oveen ei teesejä voinut naulata, koska se oli timmiä kuparia, mutta teesien nimissä saatettiin käydä julmin sota maailmassa koskaan (niin ennen kuin jälkeenkin mustepullolla pirua heittäneen).

Eilen istuin seminaarissa, jossa todistettiin hyvin laatuisasti, että niin XY, XX kuin XXY ja XYY ovat ihmisen sellaisia olomuotoja, joissa piispoilla, Paavalilla tai Lutheruksella ei ole sanansijaa.

Sama koskee myös homoseksuaalisuutta, transeksuaalisuutta ja montaa muuta 12 raskausviikon ongelmien matkaansaattamaa ominaisuutta (skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, pakko-oireinen häiriö, anorexia, bulimia, diabetes, reuma, LED, MS jne jne).

Kun Suomessa arkkipiispan johdolla Piispainkokous julistaa, että Paavalin mukaan vain nainen ja mies voidaan kirkossa vihkiä avioliittoon, se on hyvin, hyvin luokaton älykkäiden ja oppineiden ihmisten päätös.

Nyt tarvittaisiin taas Martti Lutheria, mutta ei 30-vuotista sotaa, sitä maailmanhistorian julminta, jonka aikana 60% siviileistä Euroopan ytimissä tapettiin tai kuoli muutoin vaan. Se on paljon enemmän kuin Mosulissa ja Aleppossa. Se on paljon enemmän kuin Hiroshimassa ja Nagasakissa.

Tarvittaisiin Martti Lutheria, joka sanoisi, että paavit ovat korruptoituneita, hallintolain 38 pykälän oppineita ja unohtaneita superjäävejä Ford Fiesta – kuskeja, joille pedofilia on kunniallisempi kuin muut erilaiset seksuaaliset, syntyperäiset ominaisuudet.

Yleisnimitys nykyaikaisessa tutkimuksessa ja suvaitsevaisessa ihmiskunnassa näille ei ole SRK tai RY vaan LGBTI.

Minä en saata ymmärtää tai ainakaan hyväksyä kirkkoherran Rovaniemellä julistamaa totuutta. ”10-20 vuoden kuluttua me vihimme XXY, XYY ja muut 12 raskausviikolla somatopyskosomaattiseen verkostoonsa pysyvän erityislaatuisuuden saaneet ihmiset”.

Se on vähän sama kuin että vasta vuoden 2030 jälkeen me otamme käyttöön ne hoitomuodot, joilla nuorena vakavasti sairastuneet voidaan palauttaa ihan tavalliseen elämään. Syöpätautiset, reumat, alzheimerit, jakomielitautiset, pakko-oireiset, crohnintautiset, migreenikot, sydäntautiset, ohitusleikattavat, polvi/lonkka/hartia-vammaiset…

Mihin ne papit, mustakaavut liperit tai myllynkivi (DK) kaulassaan oikein meitä vihkivät?

kirjoittaja on ollut kolme vuosikymmentä Rovaniemen seurakunnan luottamushenkilönä saaden siellä usein melkomoista kuraa niskaansa krematorio- ja hautakiviliberalisminsa takia samalla maksaen 3 grändiä vuodessa palkkarahaa niille, jotka eivät oikeassa elämässä siunaa tai vihi niitä, jotka yli 50%:sti XXY, XYY ja muista 12 raskausviikon vaikutuksesta syntyneitä ja johtuvia ominaisuuksillaan eivät Paavalin jne kiveen hakkkaamia ehtoja onnistu täyttämään.

Mietitääs ny vähän!