Metri lunta

+3-+6C, kostean tympeä taka-niipperiläinen K-market-kaamos.

Samat hyvät ihmiset kuin työväenliikkeen jämien palveluksessa aiemmin SiWa-palvelijoina pikkupalkalla olleet myyvät minulle Cream-Cracker-pakkauksen, kun tuoretavavarat iltamyöhään ovat loppuneet Valintatalon lopetettua Espoon siinä osassa, jossa aikoinaan Kalevi Sorsan johdolla luotiin Korpilammen henki.

Se Korpilammen KiKy, joka vieläkin haisee pahalle.

Maassamme on johtajana ihan selvä Donald Trump, otetaanpa perässähiihtäjäksi mikä tahansa Niinistö.

Lupaukset ja totuus vaihtuvat sitä mukaa kun uusi ilmastotieteilijä onnistuu vakuuttamaan turkulaisen tähtitieteilijän tavoin, että Sotkamon Talvivaara on hyvä totuus.

Askaroin nykyisin aika paljon Kosovon, Makedonian ja Albanian asioissa. Siellä korruptio on vielä avointa kun se Kouluhallituksen pääjohtajalla on totta vasta kun siitä jää kiinni.

Olen odottanut, että Rovaniemen kyläpäällikötkin otettaisiin kiinni matkalaskuväärennöksistä ja vääristä lupauksista, mutta turhaan odotan.

Vihollinen on heille ISIS-lähtöinen muslimi, ei Lapin syvien kellareiden aboriginaali.

Olen luvannut olla vielä ehdolla kuntavaaleissa 2017, mutta äänestäjäni eivät ole luvanneet, että he minut enää EU:n alueiden komiteaan päästävät. Eivät, vaikka tietävät, että kansanedustaja ei millään voi välttää hallinnollista ja järjestelmällistä korruptiota, jos hän on samaan aikaan valtionyhtiön hallituksessa, maakuntavaltuustossa ja  Helsingin kaupunginvaltuustossa Guggenheimin tai Espoon Metron liian lyhyiden junien tappiokierteessä. SoTe-piiristä nyt puhumattakaan, Diacorin ja Suomen terveystalon iltapalasta ja -lypsystä.

Toivotan sekä Paavo Väyryselle (eteisvärinä ja ablaatio) että Timo Soinille (terveys-sairaus-lomalla 5.12. asti) pikaista paranemista.

Ulkoministereillä on isoja rooleja.

Ajatellaan nyt vaikka herroja von Ribbentrop (hirtettiin 16.10. 1046) tai Molotov (Talvisodan sankari Kollaalla, Summassa ja Nietjärvellä, miksei myös Raatteen tiellä Ukrainalaisia tapattamassa). Tai Ilkka Kanervaa tekstarirakkaansa daisareiden tukahduttavassa puristuksessa.

Hillary Clintonkin on tehnyt komean uran ”secretaty of foreign affairs”-toimissaan.

Kun Helsingissä sataa metrin lunta samaan aikaan kun Pohjoisnavan meri ei tämän päivän Nautiluksen päältä jäädy millään, on joko piru merrassa tai Donald Trumpilla (NYC, hukkuva kaupunki) hätä housuissa.

Kepeät mullat, sille.