Stone Age – Middle Ages

-16.2C, pikkulauantai-saunan jälkeen lähtö ylämaihin on aina vähän henkisesti krapulaista. Radiossa soi Картинки с выставки, Kartinki s vystavki, mutta ei Freddie Mercuryn (Queen) esittämänä (liite).

Retu Kivisen tultua valituksi maailmanpresidentiksi ovat meidän parempineiston järkyttyneet kasvot vähitellen sulamassa. Kivinen ja Soranen – The Flinstones – ovat vain Beringin salmen päässä toisistaan.

Kuitenkin käsite ”pommittaa Mosul kivikauteen” ja ”keski-ajan pimeys” vaativat vähän avaamista.

Retu Kivinen (USA) ja Tahvo Soranen (RUS) toki muistuttavat esikuviaan eikä Robin Hood tai Hastingsin taistelu 14. Oct 1066 ollut niin keskiaikaa kuin Aleppon kuvauksissa brittilehdistö EU:n ulkopuolelta antaisi ymmärtää.

Kaikkien maailman nykyisten parempineiston kunnioittamien julistusten takana taitaa olla kaksi asiakirjaa. Toinen on Vuorisaarna kumppaneineen (Gilgamesh, Koraani, Idän Vajrayana, Aum / Ohm), toinen 800-vuotias Magna charta.

Ne eivät ole parempineiston kynästä tai perinteestä syntyneitä vaan barbaarien, viikinkien ja rappeutuneiden fariseusten nilkkimäisyyttä. Antiikin tyttölapset tappavaa spartalaista mieskulttuuria, faaraoiden silmitöntä väkivaltaa tai Shogun – kulttuurin käsittämätöntä epätasa-arvoa ja rujoutta.

Elettiinpä ennekin Vaikk´ojan takan´oltiin, Ojapuita poltettiin. Ja ojast´oltta juotiin

Me parempineisto, johon itseni tietenkin luen, olemme kuin Karl August Engelbrekt Ahlqvist. Tämä kuopiolainen sanoitti Savolaisten laulun (”joka kynsi kylmeni”) ja tappoi henkisesti Aleksis Kiven, sanotaan.

Parempi maassa kuin jumalattoman suussa.

Jatketaan harjoituksia, tässä Retun ja Tahvon maailmassa.

Vladimir ja Donald.

*

liite

https://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4yttelykuvia