Y´re Wellcome, Chelsea & Michelle

-11.1C, raitiovaunu ja uima-allas lohduttavat miljoonaa köyhää, ei Guggenheim. Australiassa, jonka kuningas on nobelisti ja kaivonkatsoja Russel Crowe, homoja ei vihitä.

Kansa on edustajiensa suulla puhunut, pulinat pois.

Olen usean kuukauden ajan saanut sähköpostia kolmelta amerikkalaisnaiselta, joista yhden juuret ovat Afrikassa, kahden muun Englannissa (Brexit, niinkuin tiedätte: lähtö valtameren yli Pohjois-Amerikan itärannikolle jo anno dazumal).

Nämä kolme naista, yhdessä kahden miehen kera (Barak, Joe) ovat pyytäneet e-kirjeillään minulta rahaa, edes sen kolmen dollarin verran.

Tänä aamuna postissa oli sitten kiitos!

Thank´s Antti for your support and donation”.

Muistelin eilistä Rovaniemen kaupunginvaltuuston kokousta, jossa, tilaisuudesta jo poistuttuani, päätttiin rakentaa kaupunkimme työttömille, eläkeleikkurin tiukoille laittamille, pakolaisille ja yksinäisille alkoholisteille & invalidi-vanhuksille uusi uimahalli. Kahden jo kaupungissa olevan lisäksi.

Tosiasiassa siinä ei päätetty kaupunkilaisista mitään vaan kiinalaisista olympiavalmennettavista. Kiinahan aikoo isotella maailmalla myös pitkän matkan mustikkakeitonsyönnissä ja -rinnuksilleoksentamisessa ynnä liitämisessä halki ilman 150 m:n päähän hyppyrin nokasta. Mäkihypyssä nuo keveät tuulipukukansan edustajat lentävät kuin Nykäsen Matti, ”lennä Nykäsen Matti!”.

Kuin sattumoisin tulin katsoneeksi verorahoillani (300€/v) pyöritettettävän YLE:n MOT-ohjelmaa illan pitimiksi. Siinä turpeat, BMI-vammaiset kokoomus- ja keskusta-kansanedustajat vannoivat vannomasta päästyään, ettei maallamme ole varaa vaurastua, jos ensin ei vajaan tonnin perustoimeentuloa viilata satosella-parilla alaspäin. Yksi todistajista on sairaanhoitaja-johtaja, joka v 2007 johtamallaan lakolla sai maassamme aikaan tilanteen, josta emme koskaan toivu. Emme koskaan (vrt aD 1868). Ei siinä mitään auttanut, että aina yhtä nälkäisen oloinen Hiilamo ja KELAn kuivasti yskivä tohtori syvästi valittivat asiain tilaa (kts liite)

Juuri silloin, kun maassa olisi pitänyt pistää suu säkkiä myöten, nuo sarisairaanhoitajat aloittivat padon räjäyttelyn ja hyvinhän se onnistui. Vieläkin tulee vastaani sairaanhoitajien johtamia hoitoja ja ”hoitoja”. Me lääkärit paarustimme toki urheina perästä prosenttikorotuksinemme, mutta varsinaisen tilin tekivät ne, jotka maassa edelleen valtaa käyttävät. Olipa osoite Hakaniemi tai Eteläranta.

Vielä kerran, Michelle, Joe, Hillary, Chelsea ja Barak: ”Y´re Wellcome”. Rahat laitoin Tennilän Esko-Juhanin kanssa eilen tekstareina suomalaisen NENÄPÄIVÄn tilille.

Sieltä niitä voi hakea. Jos omat eivät riitä. Senhän te tiedätte 24 tunnin kuluttua siitä, kun pian lähtevä aamulento Alepa-Pajusen Helsinkiin on Lista-Lindtmanin Vantaalle laskeutunut.

*

liite:

http://areena.yle.fi/1-3500893