Ridiculous, preposterous and ludicrous on the narcissistic Market

Me Markkinoiden Naurettavat Narsistit

 

+5C, babyboomers ovat jälleet päivän eilistä vanhempia. Kirkasta.

Markkinoilla, joita Rovaniemellä ensi viikolla pidetään kolmatta kertaa ja paikassa viikon sisään, näkee paljon Putinin, Niinistön, Carl XVI Gustavin, Pekkarisen, Trumpin ja Clintonin ikäisiä ihmisiä. Hyvin harva meistä kuuluu kauniisiin ja rohkeisiin, mutta turhan moni rohkeisiin.

Bold´nd Beautiful.

Kun yksi jää kiinni, muutkin huomataan. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi rva Clintonin keuhkokuume sai YLE:n USA-kirjeenvaihtajan mukaan vasta amerikkalaiset huomaamaan, minkä ikäinen Donald tai Hillary on neljän tai jopa kahdeksan vuoden kuluttua.

Suomessa tämä siis koskee Pekkarista, Niinistöä ja…niin, arktista puskurikapasitoijaa.

Yhä useampi rovaniemeläinen seitsemänkymppinen käyttäytyy autokaupassa ja Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla naurettavasti (laughable), mutta vielä useampi jää kokonaan tulematta muiden näkyville.

Lisäksi ikäloppu poro, nimilopuksikin* kutsuttu, on sellainen, joka ei enää tähän aikaan vuodesta tule kulvakoksi*. Rykimä* ei näitä autonavaimiaan jo tänä iltana tinapaperiin kääriviä ja jääkaappiin kätkeviä presidenttiehdokkaita koske. Ei vaatimia sen paremmin kuin hirvaitakaan.

Onnittelin Kanadassa oleskelevaa iäkästä ystävääni jokin aika sitten digi-teitse. Hän vastasi eilen, kun digiviesti viimein (8 vuorokautta matkalla oltuaan) oli saavuttanut Common Wealthin suurkaupungin (Toronto).

Kiitos, hellita sinakin vahan

Eihän Common Wealth ääkkösillä tai skandeilla toimi.

Siellä on näet päämiehenä muua Lissu, jonka ikä ja kauneus ovat kymmenennellä vuosikymmenellä (Elisabeth II), jonka pikkusisko on kuolllut aikapäiviä (72-vuotiaana) ja poika, on meidän, ehdokas-ehdokkaiden, ikäinen (68v NOV 14th -96).

Hitler ja hänen lähipiirinsä olivat kuollessaan pääsääntöisesti alle 60-vuotiaita, mutta minkä ikäisiä olivat Roosevelt, Churchill ja Stalin Krimillä? Entä Paasikivi, Mannerheim ja Ryti presidentteinä?

  • *Kulvakko = rykinyt hirvas eli parikymmentä vaadinta ”parhaimmillaan” raskaaksi muutamassa syyspäivässä saattanut poro. Kulvakkolauha = syys-lokakuun vaihteen ( = *rykimäaika) jälkeinen lämmin ja vetinen myöhäinen syysmyrsky tai -sade
  • The Blogist is ten years elder than his spouse: she is  going to step to her seventh decade NOV 14th -96